Julkaistu Jätä kommentti

Ketopullavuoka

Keto Pullavuoka

Ruokalaji: Jälkiruoka
Ruokakulttuuri: Keto
Avainsana: Korvapuusti, Pulla
Annokset: 10
Kirjoittaja: Juha_admin

Ainekset

  • 170 g Mozzarellajuustoraaste
  • 2 rkl Mascarpone
  • 1,8 dl Mantelijauho
  • 1 kpl Kananmuna
  • 0,5 rkl Leivinjauhe
  • 3 rkl Karppisokeri taikinaan
  • 2 tl Kaardemumma
  • 1 tl Ksantaani
  • 50 g Voi taikinan päälle
  • 5 rkl Karppisokeri taikinan päälle
  • 2 rkl Kaneli taikinan päälle
  • 2 rkl Kookos- tai Mantelimaitojuoma kuorrute
  • 1 rkl Karppisokeri kuorrute
  • 2 rkl Mascarpone kuorrute
  • 2 tippaa Vaniljauute kuorrute

Ohje

  • Sekoita kananmuna ja juustoraate jamascarpone ensin keskenään
  • Sekoita jauhot, ksantaani ja loput aineet seuraavaksi joko haarukan avulla tai yleiskoneella
  • Kaada taikina pallo öljytylle leivinpaperille ja laita toinen leivin paperi päälle
  • Kaulitse leivinpaperien välissä oleva takina tasaiseksi ja ohueksi
  • Levitä tämän jälkeen pehmeä voi, karppisokeri ja kaneli taikinan päälle
  • Rullaa taikina rullaksi ja leikkaa sopivan kokoisiksi palasiksi ( itsellä 8 osaan )
  • Asettele palaset vierekkäin vuokaan jossa on leivinpaperi
  • Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuutin ajan
  • Kuorrute: Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä hieman jäähtyneiden pullien päälle

Lisätietoja

Suositus: Tämä takina määrä on hyvin pieneen vuokaan, suosittelen tuplaamaan taikinan määrän 25cm x 25cm vuokaan.
Vastaa